İçeriğe geç

Burdur Yeşilova Nın Kaymakamı Kimdir

Yeşilova Kaymakamı kimdir?

19 Mayıs

Zafer Şahin Kaymakam kimdir?

Kaymakamımız Sayın Zafer ŞAHİN, 30 Ağustos 1991’de Kırşehir’in Akpınar ilçesinde doğdu. İlkokulu Kırşehir’de, ortaokulu ve liseyi Ankara’da tamamladı. 2017 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi Fakültesi Kamu Yönetimi ve İletişim Fakültesi Gazetecilik Fakültesi’nden mezun oldu.

Ceyda Durmaz Kaymakam kimdir?

Denizli’nin Baklan ilçesinde kaymakam olarak görev yapan Ceyda Durmaz, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 12 Temmuz 2024 tarihli onayı ile Burdur’un Yeşilova ilçesine kaymakam olarak atandı.

Burdur Kaymakamı kim?

İçişleri Bakanlığı’nın 28.09.2023 05.10 tarihli onayı ile ilçemize Kaymakam olarak Sayın Mustafa TOKEL atandı.

Burdur Yeşilova’nın kaç tane köyü var?

1936 yılında Acıpayam ilçesine (GARBIKARAAGAÇ – ASIKARAAGAÇ) bağlı iken ilçe olarak örgütlenen Yeşilova’nın halen 36 köyü ve 2 beldesi bulunmaktadır. 1988 yılında Karamanlı bucağının ilçe olmasıyla Mürseller ve Bademli köyleri Karamanlı ilçesine bağlanmıştır.

Yunus Emre Akpınar kimdir?

Aslen Kayseri’nin Sarız ilçesinden olan kaymakamımız Osmaniye doğumludur. 2004 yılında 75 Yıl İlkokulu’ndan, 2007 yılında 19 Mayıs Lisesi’nden ve 2014 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümü’nden mezun olmuştur.

Zafer Şahin aslen nereli?

Zafer ŞahinKişisel BilgilerDoğum YeriAnkara, TürkiyeBoy1,81 m (5 ft 111⁄2 in)KonumDefenderAltyapıKariyer19 satır daha

Kaymakam kimdir?

Kaymakam, ilçedeki hükümetin temsilcisidir. Kaymakam, ilçenin genel idaresinden sorumludur. Bakanlık Kuruluş Kanunlarına göre ilçede gerekli görülen sayıda kuruluş bulunur. Bu kuruluş (dördüncü maddenin son fıkrasında belirtilen adli ve askeri kuruluşlar hariç) Kaymakamın emri altındadır.

Abdullah Şahin Kaymakam nerelidir?

Şahin’in babası 1948 Bursa doğumludur ve memurdur, annesi öğretmendir. Aynı zamanda gazeteci ve yazar Haluk Şahin’in kardeşidir. Tiyatroyla ilk tanışması 1962 yılında Bursa Toplum Merkezi’nde olmuştur.

Burdur Gölhisar Kaymakamı kimdir?

19 Eylül

Burdur Vali Yardımcısı kimdir?

Burdur Vali Yardımcısı Mehmet YILDIZ ve beraberindeki Valilik İl Müdürleri ilçemizi ziyaret ederek inceleme ve denetimlerde bulundu.

Yeni Burdur Valisi kimdir?

25 Eylül 2024 tarihinde Burdur Valisi olarak göreve başladı ve 19 Eylül 2024 tarihli 2024/321 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur Valisi olarak atandı. Tülay BAYDAR BİLGİHAN, iyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk annesidir.

Burdur Altınyayla Kaymakamı kimdir?

30.10.2023 İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa TOKEL 05.10.

Burdur Çavdır Kaymakamı kimdir?

Kaymakam Kübra Nur TAŞÇI; 1995 yılında Ankara’da doğdu.

Burdur hakimi kim?

TUTANAK LİSTESİ GÖREV ADI SOYADI Hakim İpek COŞAN Hakim Ceren GÜVENC Cumhuriyet Savcısı Uğur GÜVENC Cumhuriyet Savcısı Ahmet BULADİ 151 satır daha

Kaymakam Ahmet Yeşilyurt nereli?

1995 yılında Aksaray’da doğdu. 2017 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden ve ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nden mezun oldu.

Kaymakam Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Saliha Karataş Kaymakam nereli?

Saliha KARATAŞ, 1993 yılında Çorum’un Osmancık İlçesi’nde doğdu.

Kaymakam Özgür Kaya kimdir?

Kaymakamımız Özgür KAYA 10 Ekim 1987’de İstanbul’da doğdu. Aslen Kastamonulu olan Kaymakam KAYA, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. 2011-2019 yılları arasında Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Gelir Uzmanı olarak çalıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Zenci Escort