İçeriğe geç

Kurtlar Vadisi Karakterleri Gerçek Hayatta Kim

KV karakterleri gerçekte kimi temsil ediyor?

Gerçek hayatta ise karakter, gerçek ismi ve dizide öldürülme şekli nedeniyle 1990 yılında suikasta kurban giden istihbarat görevlisi Hiram Abas ile özdeşleştiriliyor.

Polat Alemdar karakteri kimden esinlendi?

Karahanlı’nın ölümünün ardından KGT (Askeri Güvenlik Teşkilatı) kurucusu Doğu Eşrefoğlu, Polat’a gerçeği anlatmış ve Mehmet Karahanlı’nın oğlu olduğunu söylemiş. Polat, geçmişini böyle öğrenmiş.

Süleyman Çakır gerçekte kimi canlandırıyor?

Süleyman ÇakırYapan: Raci Şaşmaz Bahadır Özdener Ahmet YurdakulOynayan Oktay KaynarcaDoğum tarihi1964Doğum yeriArdeşen, Rize16 satır daha

Mehmet Karahanlı gerçekte kimi temsil ediyor?

Gerçek hayat bilgisi Mehmet Karahanlı, bir Türk iş adamı, suç lideri ve Tapınak Şövalyeleri için çalışan suç örgütlerinin ittifakı olan Kurtlar Konseyi’nin baronuydu.

Abdülhey kimi temsil ediyor?

Kurtlar Vadisi KGT adlı çok gizli istihbarat örgütünün üyesidir. Asıl adı Zülfü Yüksel’dir.

İskender Büyük gerçekte kimi temsil ediyor?

Musa Uzunlar’ın canlandırdığı ve ilk kez 7 Şubat 2008’de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 25. bölümünde görülen İskender Büyük, Ergenekon davasının sanığı emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük’ü temsil ediyor.

Aslan Akbey gerçekte kim?

Kurtlar Vadisi’ndeki eski karakterlerden Aslan Akbey’in (Aslan Amca – dizideki gerçek adı: Abbas Ustaoğlu) Hiram Abas’ı temsil ettiği iddia ediliyor. Dizide Pala karakteri, tıpkı gerçekte Hiram Abas’ın öldürülmesi gibi Aslan Akbey’i öldürüyor.

Kuzuzade ailesi gerçekte kim?

Detay. Vahap Kuzuzade’nin gerçek hayatta Vehbi Koç’u temsil ettiği tahmin ediliyor.

Necati Şaşmaz nereli Kürt mü?

Hayatı ve kariyeri. Zaza kökenli Şaşmaz Harput’ta doğdu. Abdulkadir-Sahil Şaşmaz çiftinin oğludur.

Tataroğlu gerçekte kim?

Davut Tataroğlu’nun perde arkası ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden çıkmış ve ilk kez 19 Nisan 2007’de yayınlanan dizinin ilk bölümünde rol almıştır. Gerçek hayatta temsil ettiği kişinin ise medya patronu Aydın Doğan olduğu iddia edilmiştir.

Halo Dayı gerçekte kim?

Salih Sönmez Atasoy (1944, Erzincan – 15 Aralık 2011, Isparta), Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur.

Testere Necmi Gercekte Kimdir?

Reşat Tarık Ünlüoğlu (9 Ağustos 1951, İzmir – 1 Ekim 2019, İstanbul), Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. İzmir Namık Kemal Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ankara Devlet Konservatuarı’na girdi.

Laz Ziya kimi canlandırıyor?

İstemi Betil (21 Aralık 1943, İstanbul – 11 Kasım 2011, Yalova) Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu ve ses sanatçısıydı. Kurtlar Vadisi dizisindeki “Laz Ziya” karakteriyle tanındı.

Yüce seçilmişler kimlerdir?

Tapınak Şövalyeleri, aynı zamanda “Yüce Seçilmişler”, “Yüce Seçilmişler” veya “Tapınakçılar” olarak da bilinen, kendi çıkarları doğrultusunda dünyadaki siyasi ve ekonomik olayları şekillendiren güçlü ve gizli bir Mason örgütüydü.

Kurtlar Vadisi Şahin Ağa gerçekte kim?

Turgay Tanülkü; Türkiye’de görme engelliler okullarında, gençlik eğitim merkezlerinde ve sekiz bölge cezaevinde tiyatro grupları kurdu. Kurduğu gruplarla çalışmalarını sürdürüyor. Tanülkü, 1987-1989 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne ve Güzel Sanatlar, Tiyatro Bölümü, Oyunculuk Ana Sanat Dalı’nda rol ve sahne dersleri verdi.

Kurtlar Vadisi Muro gerçekte kimi temsil ediyor?

Mustafa Üstündağ, canlandırdığı Muro’nun sıradan bir karakter olmadığını belirterek, “Karikatür, tam bir karton karakter. Bir rol karakter” dedi ve sokakta olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadığını vurguladı.

KV Kılıç kimi temsil ediyor?

Dizideki Kılıç, 1999 yılında uğradığı kurşun yağmuruyla şehit olan Nihat Akgün’den başkası değildir.

KV Aslan Bey gerçekte kim?

Kurtlar Vadisi’ndeki eski karakterlerden Aslan Akbey’in (Aslan Amca – dizideki gerçek adı: Abbas Ustaoğlu) Hiram Abas’ı temsil ettiği iddia ediliyor. Dizide Pala karakteri, tıpkı gerçekte Hiram Abas’ın öldürülmesi gibi Aslan Akbey’i öldürüyor.

KV Amon gerçekte kim?

Andrés Arturo García Menéndez (12 Nisan 1956 doğumlu), daha çok Andy García olarak bilinir, Küba doğumlu Amerikalı aktör, yönetmen ve yapımcıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Zenci Escort